Bio Ředkvička k nakličování 120g, Sonnentor

Kód: A0210005
Neohodnoceno
Značka: Sonnentor
95 Kč
Skladem (>5 ks)

BIO ředkvička

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aromatické ředkvičkové klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
  • Doba namáčení: 6 - 8 hodin, poté propláchnout vodou.
  • Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2 - 4 dny na světle
  • Ideální teplota: 18 - 20 °C
  • 2 x denně oplachovat.
TIP: Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Složení
Semínka ředkvičky bio (Raphanus sativus)
Skladovat v suchu a chladu.
Krabička 120 g.
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechy, semínka a sušené ovoce
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: