Bio Pískavice řecké seno 120g, Sonnentor
Kód: A0210004Detailní popis produktu
Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy.
- Doba namáčení: 6 - 8 hodin
- Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2 - 4 dny na světle
- Ideální teplota: 18 - 20 °C
- 2 x denně oplachovat.
- TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.
Složení: Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum)
Skladovat v suchu a chladu.
Krabička 120 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy, semínka a sušené ovoce |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář