Odkyselení ve třech krocích – zařiďte pro své tělo vnitřní rovnováhu!

trojskok

Odkyselení ve třech krocích – zařiďte pro své tělo vnitřní rovnováhu, vyplavte jedy a buďte krásní vevnitř i navenek!

Trojskok odkyselení” slouží našemu tělu jako prevence, aby se nezaneslo jedy. Je to taková preventivní čisticí služba, aby se z našeho vnitřního prostředí nestala toxická skládka. Po odvezení toxinů a nánosů pak vevnitř v těle vytváří harmonické a zdravé prostředí, které si můžete představit jako meandrující říčky a úhledné parky.

Zdraví, to je vnější krása a vnitřní čistota Zdravého, silného a krásného člověka poznáme na první pohled. Má lesklé a pružné vlasy, pěknou pleť, jeho tkáně jsou pevné, postava lahodí oku. Má silnou obranyschopnost, stabilní oporný system, skloubí v soubě jak sílu, tak flexibilitu. Všechny “rysy krásy” jsou závislé na acidobazické rovnováze. V běžném těle dnes panuje výrazná nerovnováha – zakyselenost, která urychluje buněčné stárnutí a přímo vede k civilizačním chorobám. Naše vylučovací orgány jsou často tak přetížené, že si musí vzít na pomoc pokožku. To se pak u lidí projevuje jako kožní problémy, počínaje akné, nadměrným pocením, neurodermititis, vlasovými lupy a lupénkou konče. I když jsou to příznaky nepříjemné, mají svůj smysl. Jednak naše tělo čistí, jednak nás na očistné procesy upozorňuje! Neměli bychom se tedy kožní problémy snažit zastavit nebo překrýt kosmetikou, ale podpořit pomocí intenzivní zásadité péče!

Vyzkoušená cesta ve třech krocích Vyzkoušenou cestou z překyselení je tzv. “Trojskok odkyselení”, který vyvinul Dr. h. c. Peter Jentschura. Tato kúra je tak účinná, jelikož efektivně rozpustí odpadní látky a vyloučí je nejen z buněk, nýbrž i kloubů, orgánů a tkání všeobecně. V první fázi pijeme účinný bylinkový čaj, který rozpustí mastné zbytky, kyseliny a nánosy. Společně s čajem aplikujeme i lisované zeleninové šťávy, které naše “trubky” vypucují, a poté je spláchneme z buněk, když vše zapijeme dostatkem filtrované vody.

Trojskok_3

1. Fáze: rozpouštění sedimentů Dobrá detoxikace začíná tak, že rozbijeme škodlivé usazeniny. K tomu se dobře osvědčil léty prověřený čaj 7×7 Krauter Tee, tedy čaj z 49 různých bylin. Určitě ho doporučujeme zapíjet větším množstvím filtrované a neperlivé vody v pokojové teplotě. V druhé fázi se zneškodní jedy a zneutralizují kyseliny, které se uvolnily detoxikací v prvním kroku. Kyselé prostředí se vyrovná zásadami z vitální rostlinné stravy, a také za pomoci omnimolekulárních potravin. Nepotřebný odpad se i v tomto kroku odvádí z těla ven, zejména vylučovací soustavou a skrze střeva. Zároveň se do organismu zpětně zavádí minerály, o něž tělo v procesu záplavy detoxikantů přišlo.

2. Fáze – ZNEŠKODNIT REAKTIVOVANÉ KYSELINY A JEDY Následuje očista těla, při níž se intenzivně vylučují jedy. V této fázi bude naším pomocníkem WurzelKraft, který je vyroben z čistých rostlinných základů. WurzelKraft vzniká usušením a rozemletím více než 100 druhů bylin. Rostlinný prášek obsahuje látky, které mají blahodárný vliv na játra, močový system, kosti, šlachy a také skvěle regeneruje pokožku či posiluje růst vlasů a nehtů. Díky němu budou náročné procesy, jako je odkyselení a detoxikace, pro tělo mnohem snadnější. V posledním kroku se škodliviny vylučují pokožkou, která funguje jako ventilace. V tomto období své pokožce nejvíc prospějeme saunováním se studenými bazénky a také pravidelnými koupelemi celého těla, koupáním nohou, pomocí zábalů, fyzioterapie, masáží apod. Naše bylinná kúra proto v sobě zahrnuje i velmi účinnou koupelnovou směs.

3. Fáze – ČAS VYLOUČIT ROZPUŠTĚNÉ JEDY A KYSELINY Plán úspěšného odkyselení: • denně vypít – 1 až 1,5 litru filtrované, neochucené vody – 1 až 2 šálky čaje 7×7 KräuterTee – množství postupně navýšit na 0,5 až 1 litr • během dne sníst 3 a více čajových lžiček WurzelKraftu • věnovat se intenzivní péči o tělo s využitím zásadité látky MeineBase s pH 8,5: přidejte ji do své oblíbené koupele, zařaďte ji do relaxačních zábalů – pro nejlepší výsledky je potřebné látku aplikovat co nejčastěji

Poslední krok se věnuje “likvidaci zátěže”. Mimo ledviny, plíce a střeva, slouží k vylučování jedů i naše vlastní pokožka. Ta funguje jako velká čistící síť, neboť má nespočet mazových a potních žlázek. Efektivním řešením, jak pokožce očistný proces co nejvíce zjednodušit, může být kupříkladu horká domácí lázeň s koupelnovou solí MeineBase, která má vysoce bazické ph. Koupelnová sůl pomůže pokožce se samočistícím procesem spočívajícím v otevření pórů a vyplavení nežádoucích škodlivin. Pokožka se důkladně pročistí a vaše tělo pocítí značnou úlevu.

Pokud o kúře uvažujete, obraťte se na nás. Zavolejte, napište nám e-mail nebo se zastavte osobně. Rádi Vám se vším poradíme a provedeme Vás celou detoxikací.

Kontakt: Mob: +420 702 102 833  E-mail: info@go-fresh.cz 

Adresa: Vinohradská 120/103, 13000, Praha 3

Jentschurova zásaditá kúra