Nové hovězí vývary od Planet Paleo

Planet-Paleo-vývary

Bio sušený hovězí vývar z kostí od Planet Paleo je vyroben z nejkvalitnějšího, trávou krmeného dobytka ze Skandinávie. Při výrobě se velmi pomalu zahřívá tak, aby se postupně uvolnily všechny silné živiny. Následně se dehydratuje do této praktické a pohodlné práškové formy. Kostní vývar poskytuje jedinečný nutriční profil s obsahem kolagenového proteinu, glukosaminu, kyseliny hyaluronové a celé řady minerálních látek.

Hodí se, když nestíháte, ale přesto se nechcete odbývat nějakým nekvalitním jídlem. stačí zalít horkou vodou, přidat nakrájenou zeleninu, krátce povařit a můžete jíst.

Neobsahuje protispékavé látky ani umělá sladidla. 

  1. Bio sušený hovězí vývar z kostí kolagenový protein Pure PLANET PALEO
  2. Bio sušený hovězí vývar z kostí kolagenový protein Herbal Defense PLANET PALEO
  3. Bio sušený hovězí vývar z kostí kolagenový protein Golden Turmeric PLANET PALEO

Základ Sportovního proteinu s příchutí vanilky a banánu od Planet Paleo tvoří sušený vývar z hovězích kostí, který je vyroben z nejkvalitnějšího, trávou krmeného dobytka ze Skandinávie. Jako jediný v Evropě drží certifikát BIO kvality. Vývar se při výrobě velmi pomalu zahřívá tak, aby se postupně uvolnily všechny silné živiny. Následně se dehydratuje do praktické a pohodlné práškové podoby. Je obohacen o prášek z banánu, vanilky a špetku skořice.

Je skvělý nejen pro sportovce, ale  i jako rychle připravené a skladné jídlo na túry nebo při cestování. 

  1. Bio sušený hovězí vývar z kostí sportovní protein Banana & Vanilla PLANET PALEO
  2. Bio sušený hovězí vývar z kostí sportovní protein Chocolate PLANET PALEO