Top 7 produktů od Tierra Verde

Zlaté české ručičky zase jednou něco pevně uchopily a rozhodly se, že udělají svět lepším místem. Tyto povedené ruce patří Nataše Foltánové, zakladatelce unikátní přírodní značky Tierra Verde. Nataša je nemá složené v klíně a v kapsách se také často nehřejí. Už přes 10 let s nimi totiž vytváří ekologickou drogerii pro všechny, kdo chtějí své domovy proměnit v zelené oázy. 

Zde je seznam 7 nejlepších produktů od Tierra Verde:

  1. Olivové mýdlo na ruce

Vítězství slaví mýdlo umíchané ze dvou ingrediencí! Kvalitní olivový olej a sůl. Nic víc, nic míň. A my slavíme s ním. Těší nás totiž, že místo přeplácaných konvenčních produktů volíte jednoduchost a čistotu. Olivové mýdlo pokožku do hloubky vyživí a nevysušuje. Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny, vitamíny E a K i minerály podporují elasticitu kůže a zanechají ruce hebké. 

  1. WC čistič

Na toaletě trůníme se železnou pravidelností, proto nás stříbrné umístění WC čističe vůbec nepřekvapilo. Všechny jeho ingredience jsou rozložitelné v přírodě, účinně rozpouští usazeniny, dezinfikuje a nejdůležitější místnost domu provoní po borovicovém lese.

  1. Pratelné odličovací tampóny

Na třetí příčku se dokutálely sametově heboučké tamponky ze 100% biobavlny. Pleť odlíčí a vyčistí bez podráždění a především bez zbytečného odpadu z klasických jednorázových odličováků.

  1. Síťovka

Bramborovou medaili si za své dlouhé ucho zavěsila síťovka z biobavlny. Možná proto, že unese i smečku brambor, možná díky minimalistickému designu. Zero waste začátky jsou s ní zkrátka o poznání jednodušší a poslouží vám dlouhá léta.

  1. Gel na nádobí

Poradí si s umaštěnci všeho druhu, od talířů po hrnce, k pokožce rukou přitom zůstává galantní. Základ jeho receptury tvoří extrakt z mýdlových ořechů získaný šetrně – za studena, a k tomu mýdlo z kokosového a olivového oleje. Postávání u dřezu pak zaručeně zpříjemní jeho jemná pomerančová vůně.

  1. Kartáč na sklenice

Na šestém místě se tyčí spasitel všech ušpiněných lahví a příliš krátkých prstů. Štětinky z kokosových vláken, odolné vůči bakteriím, jsou drsné k nečistotám, ale šetrné k povrchům. Dřevěné madlo šikovně padne do ruky a dosáhnete s ním na dno i těch nejhlubších sklenic. Můžete s ním navíc zamávat na rozloučenou všem umělohmotným kartáčům. 

  1. Puer – bělící prací prášek

Přehlídku nejlepších produktů uzavírá Puer, biologicky odbouratelný prášek mnoha schopností. Funguje na bázi aktivního kyslíku, postará se o sněhovou bělost vašich košil, poradí si s urputnými skrvnami a pomůže i s ucpaným odpadem nebo špinavou vanou.

autor: econea.cz