Bio kokosový fermentovaný ocet 250ml, Ceylon Kokonati

Kód: A0300092
Neohodnoceno
235 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

BIO kokosový ocet

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ocet s lahodnou exotickou sladkokyselou chutí čerstvě sklizeného kokosového nektaru. Je bohatý na mikroživiny a aminokyseliny, jedná se o funkční superpotravinu. Ocet neobsahuje žádnou přidanou cukrovou třtinu, žádné přidané droždí, umělé okyselovací látky ani vylepšovače chuti. Vyrábí z kokosové mízy nebo nektaru z kokosových květů. Nechává se v lahvích přirozeně zrát a fermentovat 8-12 měsíců. Složité umění sběru mízy z kokosových palem a výroba kokosového octa a amino omáček se na Srí Lance tradičně předává z generace na generaci. Rodiny sběračů tuto cennou mízu dováží čerstvou do 125 let staré továrny Ceylon Kokonati, kde se následně nechá spolu s dalšími přísadami v dřevěných kádích 8-12 měsíců uzrát. Výrobce, který pro Ceylon Kokonati amino omáčky a octy vyrábí, je už pátou generací výrobců octa. Jeho prapradědeček Charles dokonce dodával kokosový ocet jako antibakteriální tekutinu pro zraněné vojáky za druhé světové války a za jeho přínos mu byl dokonce udělen britský děkovný certifikát.

Složení: 100 % ocet z kokosové mízy

Skladujte ve vzduchotěsné nádobě mimo dosah přímého slunečního světla. Produkt má dobu spotřeby 2 roky, při správném skladování však zůstává čerstvý i po delší dobu, díky tomu, že je balen přímo v místě sklizně, což uzamyká jeho čerstvost a prodlužuje tak dobu expirace. Octová matka bude při běžné teplotě dále růst, protože se jedná o “živý” a nepasterizovaný produkt. Pokud chcete proces zpomalit, uchovávejte v lednici.

Doplňkové parametry

Kategorie: Octy, oleje, ghí, tuky
Hmotnost: 0.522 kg
Vlastnosti: bez dochucovadel, bez umělých barviv, bez konzervantů
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: